top of page
Search

Een stukje Afrika


2017 was het eerste jaar in bijna 10 jaar dat ikzelf geen vrijwilligerswerk heb verricht in het veld. Maar dankzij onze inspanningen en jullie bijdragen heeft PRO PARAKOU toch enkele individuen een eind op weg kunnen helpen. Rabiou die zijn laatste jaar verpleegkunde kon aanvatten in Burkina Fasso, Vijitra die haar eerste toelage kon betalen om binnenkort haar studies aan te vatten in Thailand, Clementine die haar bruidsschat kon betalen in Rwanda en Julie, Vlaamse, werkzaam in Kinshasa, die steun kreeg voor haar project Matumaini ABSL om meer dan 30 meisjes tussen 5 en 16 jaar, de meesten slachtoffer van seksueel geweld, een onderdak en opvoeding te geven.

Ook in 2018 verwachten we jullie steun op het nummer van Pro Parakou BE 75 7350 3833 1051 en dank ik jullie al op voorhand.

Johan


691 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page