top of page
Search

MonaLisa Touch


Vaginale ongemakken zoals droogheid, branderig gevoel, pijn tijdens het vrijen en incontinentie treden vaak op tijdens de menopauze, na een bevalling, omwille van een behandeling van borstkanker en zelfs 'zomaar', bij een tekort aan oestrogenen, dus op alle leeftijden. Deze klachten beïnvloeden de levenskwaliteit van vele vrouwen.

Het laserlicht van de unieke MonaLisa Touch® technologie wordt geabsorbeerd in de cellen van de vaginawand en omgezet in warmte. Proteïnen worden gestimuleerd en nieuw lichaamseigen weefsel wordt gevormd. Het vaginale slijmvlies herstelt zich volledig en op een natuurlijke wijze. Ook voor vestibulitis, lichen sclerosus en littekens na een scheur of knip tijdens de bevalling is deze techniek beloftevol.

Vanaf heden kan je bij mij terecht voor de MonaLisa Touch behandeling. Meer info vind je op www.monalisatouch.be


562 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page