top of page
Search
  • johan en/of olga

And back again

16 maart 2020Vrijwilligerswerk in Lesbos Griekenland geannuleerd, doorreizen vanuit Oostenrijk naar de Balkan of Italië: geannuleerd, weekje rust in Oostenrijk: geannuleerd want het hotel diende te sluiten. Dan maar snel naar Dubai dachten we, maar ook dat ging niet door na contact met ondermeer de ambassade en het ziekenhuis aldaar (we zouden 14 dagen in quarantaine moeten). Het enige alternatief, terugkeren naar één van onze thuislanden, werd een race tegen de klok om net voor het 'sluiten' ervan, de grens tussen Oostenrijk en Duitsland, over te steken: gelukt!

We trotseren de tijd én het Coronavirus hier, in de Belgische Ardennen. Geen afstel, maar uitstel. Plan A werd plan B, plan C, ..., plan K, ..., plan T: het alfabet raakt stilaan op.20 maart 2020


Vakantiehuizen, airbnb, B&B's moeten alle sluiten. Ons Ardens vakantiehuisje moet leeg. Vele vrienden bieden ons een onderkomen aan, waarvoor heel veel dank. Toch willen we liever niet weg hier. We hebben tijdelijk een thuis kunnen maken en willen niet opnieuw in- en uitpakken. Een bezoek aan de lokale politie en een telefoontje met de burgemeester zorgt ervoor dat we toch mogen blijven. Even rust.
205 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


moniquevanthof
Mar 30, 2020

Blij dat jullie een plekje hebben om te verblijven. Blijf gezond en pas goed op elkaar. <3

Like
bottom of page